Garancia

Garancia

Iskolatáska garancia? Igen – és még több! A kötelező garancián túl az Arndt Táskában szinte minden nálunk vásárolt terméket – legyen az táska, pénztárca vagy öv – évekig ingyen javítunk.

Arndt garancia:  A garancia a használatból adódó sérülésekre is vonatkozik, a táska élethosszáig él.

A vevők garanciajegyet kapnak, ezzel igazolják, hogy a meghibásodott áru tőlünk való. Vállalunk bélés-, csat- és cipzárcserét, megjavítjuk a számzárakat, pótoljuk a bőröndkerekeket, megvarrjuk a hátizsákok leszakadt pántjait. Az iskoatáska garancia részeként a javítás idejére cseretáskát adunk.

A táska élethosszáig tartó garancia azt jelenti, hogy amíg a termék javítható, így lehetővé téve a praktikus, rendeltetésszerű használatot, addig garanciális szervizünkben ingyen megjavítjuk!

A nem nálunk vásárolt táskákat is javítjuk térítés ellenében. Van is rengeteg javítani való.

Mi nem csak a gyártási hibára vállaljuk a garanciát!

Cégünk 1971 óta áll a vásárlók szolgálatában. Harminc éve működünk, mint ARNDT TÁSKA SHOP. Üzleteinkben képzett bőrdíszműves szakemberek dolgoznak, akik pontosan ismerik termékeink sajátosságait.

Szinte a márka magyarországi megjelenése óta folyamatosan forgalmazunk hatalmas választékban kiváló minőségű, óriási teherbírású amerikai EASTPAK termékeket, melyekre a gyártó 30 év garanciát vállal. (Ami az amerikai gyártónak visszaküldve, korlátozott meghibásodásokra érvényesíthető.)

Közel 30 éve forgalmazunk BELTTRANS kiváló minőségű magyar bőr öveket valamint a RONCATO olasz márka félkemény és kemény bőröndjeit (amelyeket valóban Olaszországban gyártanak!). Meghibásodás esetén – a többi, általunk forgalmazott termékhez hasonlóan – saját boltunkban javítjuk őket.

gari-400x400.png 146.3 KB