Arndt garancia

Iskolatáska garancia? Igen – és még több! A kötelező garancián túl az Arndt Táskában szinte minden nálunk vásárolt terméket – legyen az táska, pénztárca vagy öv – évekig ingyen javítunk.

Arndt garancia:  A garancia a használatból adódó sérülésekre is vonatkozik, a táska élethosszáig él.

A vevők garanciajegyet kapnak, ezzel igazolják, hogy a meghibásodott áru tőlünk való. Vállalunk bélés-, csat- és cipzárcserét, megjavítjuk a számzárakat, pótoljuk a bőröndkerekeket, megvarrjuk a hátizsákok leszakadt pántjait. Az iskoatáska garancia részeként a javítás idejére cseretáskát adunk.

A táska élethosszáig tartó garancia azt jelenti, hogy amíg a termék javítható, így lehetővé téve a praktikus, rendeltetésszerű használatot, addig garanciális szervizünkben ingyen megjavítjuk!

A nem nálunk vásárolt táskákat is javítjuk térítés ellenében. Van is rengeteg javítani való.

Mi nem csak a gyártási hibára vállaljuk a garanciát!

Cégünk 1971 óta áll a vásárlók szolgálatában. Harminc éve működünk, mint ARNDT TÁSKA SHOP. Üzleteinkben képzett bőrdíszműves szakemberek dolgoznak, akik pontosan ismerik termékeink sajátosságait.

Szinte a márka magyarországi megjelenése óta folyamatosan forgalmazunk hatalmas választékban kiváló minőségű, óriási teherbírású amerikai EASTPAK termékeket, melyekre a gyártó 30 év garanciát vállal. (Ami az amerikai gyártónak visszaküldve, korlátozott meghibásodásokra érvényesíthető.)

Közel 30 éve forgalmazunk BELTTRANS kiváló minőségű magyar bőr öveket valamint a RONCATO olasz márka félkemény és kemény bőröndjeit (amelyeket valóban Olaszországban gyártanak!). Meghibásodás esetén – a többi, általunk forgalmazott termékhez hasonlóan – saját boltunkban javítjuk őket.

Iskolatáska garancia png
22 éves garancia-papír
42120-186 2
iskolatáska garancia
Névtelen 7
42164-186-2

Iskolatáska garancia

Közel 30 éve forgalmazott SCHNEIDERS – WALKER termékeink is megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az iskolatáskákat észszerűen tervezik, hogy hosszú élettartamúak és könnyen javíthatók legyenek. A gyártó biztosít eredeti alkatrészeket a javításhoz, így egy iskolatáska csatot vagy cipzárt szakképzett bőrdíszműveseink rövid időn belül kicserélnek. Az iskolatáska garancia részét képezi hosszabb javítások idejére a cseretáska szolgáltatás is.

SCHNEIDERS-WALKER név egyet jelent a megbízhatósággal és a garanciával. Az osztrák cég hosszú ideje tölt be vezető szerepet a nyugat-európai iskolatáskák piacán (pl.: Svájc, Franciaország, Ausztria, Németország, Luxemburg, Belgium, Hollandia stb.).

A Schneiders-Walker iskolatáskákat a gyerekek hátához tervezték, hogy az minél kevésbé legyen megterhelő a számukra. Többfakkosak, vízállóak, fényvisszaverők és megerősített fenékrésszel, erős és kényelmes vállpántokkal, italtartóval rendelkeznek. Ezekre a termékekre bátran vállalunk élethossz garanciát!

A gyártó weboldala: www.schneiders-vienna.at

Iskolatáska garancia:

Terhelhetőség: 8-10 kg. Élethosszig tartó saját szervizelés, a használatból adódó sérülésekre is vonatkozik. A hosszabb élettartam érdekében a táska mindkét vállpántját használjuk! Termékeinket TILOS mosógépben mosni!

Divatttáskák:

Kerülje a termék túlzott igénybevételét! Terhelhetőség: 1,5-2 kg. A műbőrtáska tisztítása enyhén nedves ruhával, semleges mosószerrel, óvatosan történhet. Mosógépben mosni TILOS. A bőr- és textiltáskát szakemberrel tisztíttassuk! A termék nem vízálló! Ebben a termékkategóriában a használat során keletkezett sérülésekre, kopási hibákra nem tudunk garanciát vállalni.

Hátizsákok, utazótáskák:

Terhelhetőség: 3-5-8 kg. A hátizsákoknál az egyenletes súlyelosztás érdekében mindkét vállpántot használni kell. Tisztítás: enyhén nedves, semleges mosószeres ruhával. Mosógépben mosni TILOS! Szerves oldószer használata TILOS!

Sporttáskák (Nike, Adidas, Rebook):

Terhelhetőség: 1-2 kg. A hátizsákoknál az egyenletes súlyelosztás érdekében mindkét vállpántot használni kell. Tisztítás: enyhén nedves, semleges mosószeres ruhával. Mosógépben mosni TILOS! Szerves oldószer használata TILOS!

Bőröndök:

ORMI, Touareg és Roncato bőröndeinkre is élethosszig tartó garanciát vállalunk, mivel kialakításuk strapabíró és megbízható. Szervizelésük ingyenes, de bőröndkereket és húzószerkezetet csak térítés ellenében (általában 2000-5000 Ft/db) tudunk kicserélni, a gyártók ugyanis nem biztosítanak ingyen pótalkatrészeket. Az ingyenes szerviz vonatkozik többek közt a szövet fogókra, a számzárakra és cipkocsikra. Bőröndök esetében a cipzárcsere nem kivitelezhető.

A vevő a garanciális feltételeket elfogadja, melyeket a vásárlás tényével igazol. A szándékos rongálásból vagy a táska túlterheléséből adódó sérülésekre nem áll módunkban garanciát vállalni.