Arndt garancia

Iskolatáska garancia? Igen – és még több! A kötelező garancián túl az Arndt Táskában szinte minden nálunk vásárolt terméket – legyen az táska, pénztárca vagy öv – évekig ingyen javítunk.

Mindenki által kötelező garancia: 6 hónap, csak a rejtett gyártási hiba esetén.

Arndt garancia:  A garancia a használatból adódó sérülésekre is vonatkozik, a táska élethosszáig él.

A vevők garanciajegyet kapnak, ezzel igazolják, hogy a meghibásodott áru tőlünk való. Vállalunk bélés-, csat- és cipzárcserét, megjavítjuk a számzárakat, pótoljuk a bőröndkerekeket, megvarrjuk a hátizsákok leszakadt pántjait. Az iskoatáska garancia részeként a javítás idejére cseretáskát adunk.

A táska élethosszáig tartó garancia azt jelenti, hogy amíg a termék javítható, így lehetővé téve a praktikus, rendeltetésszerű használatot, addig garanciális szervizünkben ingen megjavítjuk. Így például a Schneiders-Walker iskolatáska garancia 7-15 év, az Eastpak garancia nem ritkán 20 év időtartamú!

A nem nálunk vásárolt táskákat is javítjuk térítés ellenében. Van is rengeteg javítani való, sajnos mindig az olcsóbb kategóriás termékekből.

Mi nem csak a gyártási hibára vállaljuk a garanciát!

Cégünk 1971 óta áll a vásárlók szolgálatában. Harminc éve működünk, mint ARNDT TÁSKA SHOP. Üzleteinkben képzett bőrdíszműves szakemberek dolgoznak, akik pontosan ismerik termékeink sajátosságait.

Már 21 éve forgalmazunk hatalmas választékban kiváló minőségű, óriási teherbírású amerikai EASTPAK termékeket, melyekre a gyártó 30 év garanciát vállal.

26 éve forgalmazunk Belttrans kiváló minőségű magyar bőr öveket valamint a Roncato olasz bőröndcsaládot, melyet meghibásodás esetén – a többi, általunk forgalmazott termékhez hasonlóan – saját boltunkban javítunk.

Iskolatáska garancia png
22 éves garancia-papír
42120-186 2
iskolatáska garancia
Névtelen 7
42164-186-2

Iskolatáska garancia

Az általunk 26 éve forgalmazott Schneiders – Walker termékek is megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az iskolatáskákat ésszerűen tervezik, hogy hosszú élettartamúak és könnyen javíthatók legyenek. A gyártó biztosít eredeti alkatrészeket a javításhoz, így egy iskolatáska csatot vagy cipzárt szakképzett bőrdíszműveseink rövid időn belül kicserélnek. Az iskolatáska garancia részét képezi hosszabb javítások idejére a cseretáska szolgáltatás is.

SCHNEIDERS-WALKER név egyet jelent a megbízhatósággal és a garanciával. Az osztrák cég hosszú ideje tölt be vezető szerepet a nyugat-európai iskolatáskák piacán (pl.: Svájc, Franciaország, Ausztria, Németország, Luxemburg, Belgium, Hollandia).

A Schneiders-Walker iskolatáskákat a gyerekek hátához tervezték, hogy az minél kevésbé legyen megterhelő a számukra. Többfakkosak, vízállóak, fényvisszaverők és megerősített fenékrésszel, mobiltartóval rendelkeznek. Ezekre a termékekre bátran vállalunk élethossz garanciát!

A gyártó weboldala: www.schneiders-vienna.at

Iskolatáska garancia:

Terhelhetőség: 8-10 kg. Élethosszig tartó saját szervizelés, a használatból adódó sérülésekre is vonatkozik. A hosszabb élettartam érdekében a táska mindkét vállpántját használjuk! Termékeinket TILOS mosógépben mosni!

Divatttáskák:

Kerülje a termék túlzott igénybevételét! Terhelhetőség: 1,5-2 kg. A műbőrtáska tisztítása enyhén nedves ruhával, semleges mosószerrel, óvatosan történhet. Mosógépben mosni TILOS. A bőr- és textiltáskát szakemberrel tisztíttassuk! A termék nem vízálló! Ebben a termékkategóriában a használat során keletkezett sérülésekre, kopási hibákra nem tudunk garanciát vállalni.

Hátizsákok, utazótáskák:

Terhelhetőség: 3-5-8 kg. A hátizsákoknál az egyenletes súlyelosztás érdekében mindkét vállpántot használni kell. Tisztítás: enyhén nedves, semleges mosószeres ruhával. Mosógépben mosni TILOS! Szerves oldószer használata TILOS!

Sporttáskák (Nike, Adidas, Rebook):

Terhelhetőség: 1-2 kg. A hátizsákoknál az egyenletes súlyelosztás érdekében mindkét vállpántot használni kell. Tisztítás: enyhén nedves, semleges mosószeres ruhával. Mosógépben mosni TILOS! Szerves oldószer használata TILOS!

Bőröndök:

ORMI, Touareg és Roncato bőröndeinkre is élethosszig tartó garanciát vállalunk, mivel kialakításuk strapabíró és megbízható. Szervizelésük ingyenes, de bőröndkereket csak térítés ellenében (általában 2000-3500 Ft/db) tudunk kicserélni, a gyártók ugyanis nem biztosítanak ingyen pótalkatrészeket. Az ingyenes szerviz vonatkozik többek közt a szövet fogókra, a számzárakra és cipkocsikra. Bőröndök esetében a cipzárcsere nem kivitelezhető.

A vevő a garanciális feltételeket elfogadja, melyeket a vásárlás tényével igazol. A szándékos rongálásból vagy a táska túlterheléséből adódó sérülésekre nem áll módunkban garanciát vállalni.