Termékeink

Schneiders Special Mission toolbag SOFT 4 részes iskolatáska szett
2021.05.12.
Schneiders Sprinkle toolbag SMART 5 részes iskolatáska szett
2021.05.12.

Schneiders Bat Attack toolbag HUTCH 4 részes iskolatáska szett

41 990 Ft

A 4 részes szett tartalma:

  1. iskolatáska
  2. kihajtós tolltartó
  3. tornazsák
  4. füzettartó mappa

Az iskolatáskára élethossz garanciát vállalunk, ami nem csak a gyártási hibákra vonatkozik, hanem a használat során keletkezett, javítható sérülésekre is!

Készleten

Mit kell tudni a Schneiders Toolbag Hutch iskolatáskáról?

Átlátható elrendezés

  • 24 literes űrtartalom – egész alsó tagozatban elfér benne a tanszer!
  • A fő rekeszben belső elválasztók
  • Gyermekként is könnyen pakolható, a füzetek, könyvek nem gyűrődnek – ezt segíti a szett részét képező műanyag füzetbox is
  • Cipzáros első zseb. A cipzárt garanciálisan szervizeljük, használat során keletkezett sérülés esetén is

Vízálló táskafedél a belső oldalán órarenddel
Kívülről a kiváló minőségű 3D-s megoldások, hímzések, anyagkombinációk, divatos színek és minták biztosan elnyerik a gyermekek tetszését. A táska tetején emellett egy kézi fül/akasztó fül is található.

Italtartó oldalzsebek
Az egyik oldalon kihajtható hálós italtartó, amelybe akár nagyobb kulacs is belefér.

Ergonomikus hátkialakítás
Gerinckímélő hátrész, amely illeszkedik a gyermekek hátához és a táska viselését kényelmessé teszi. A kényelmes lélegző hálós anyag biztosítja a megfelelő légáramlást is, hogy a gyermek hátát ne izzassza meg a viselése.

Állítható magasságú hordozórendszer

A vállpánt magassága a gyermek magasságához igazítható, S-M-L méretek között tépőzárral mozgatható. Ez a funkció biztosítja, hogy a gyermek növekedésének megfelelően tökéletesen a hátához illeszkedjen az ergonomikus hátlap. 

Állítható hosszúságú és dőlésű vállpántok
A kétszeresen állítható vállpántok viszik magát a táska súlyát, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő helyre vezessék a terhelést a gyermek testén. Emellett az is fontos, hogy szivacsozottak, párnázottak legyenek, hogy ne vágják a gyermek vállát, nyakát. A műanyag csúszókat garanciálisan cseréljük, használat során keletkezett sérülés, törés esetén is.

Mellkaspánt
A vállpántokat a gyermek mellkasán állítható hosszúságú és magasságú mellkaspánttal lehet összecsatolni, így a vállpántok nem csúsznak le a vállakról, a gerincbarát hordozórendszer stabilan a helyen marad. A műanyag csatot garanciálisan cseréljük, használat során keletkezett sérülés, törés esetén is.

Gerincet tehermentesítő derékpánt
A terhelés optimális elosztása érdekében a táska hátlapjának alján párnázott öv található. Ennek használatával a táska súlya nem csak a vállpántokon lesz felfüggesztve, hanem eloszlik a vállakon és a derékon. Így a gyermek vállára nehezedő terhelés csökken, ami sok tehet levesz a gerincről, elősegíti az egyenes tartást és kényelmessé teszi a táska viselését. Ha épp nincs rá szükség, egyszerűen leszerelhető. A műanyag csatot garanciálisan cseréljük, használat során keletkezett sérülés, törés esetén is.

Könnyen kezelhető mágneses csat
Könnyen nyitható, automatikusan bezáródó mágneszár. Ha az évek alatt esetleg megsérülne, gyári pótalkatrésszel, garanciálisan pótoljuk.

Fényvisszaverő elemek

Az iskolatáska minden oldalról fényvisszaverő elemekkel van ellátva, ezáltal biztonságot nyújtanak az utcai közlekedésben.

Stabil talprész
Nagy stabilitást biztosít az alsó műanyag talprész. Segítségével a táska megáll a talpán, ezért könnyen pakolhatóvá, kezelhetővé válik. Anyaga rugalmas, strapabíró, így nem törik.  A műanyag talprész egyben megvédi a földre rakott táskát a koszolódástól, beázástól is.

Vízlepergető anyag
A táska alapanyaga strapabíró, vízlepergető szövet, erős varrásokkal összefogva.

A tartósság garantált! Ezért vállaljuk rá a táska élettartamáig érvényes Arndt-garanciát.

Űrtartalom

24 L

Tömeg

1000 g