Termékeink

Schneiders Big Tractor Power toolbag SMART 4 részes iskolatáska szett
2018.04.25.
Walker SNAP Classic Cool Camo hátizsák
2018.04.29.

Schneiders Soccer Champ toolbag BASIC 4 részes iskolatáska szett

32 990 Ft

4 részes iskolatáska szett tartalma:

  1. iskolatáska
  2. lefűzős tolltartó
  3. henger tolltartó
  4. tornazsák

A táskára szinte örök garanciát vállalunk, nem csak a gyártási hibákra, hanem a használat során keletkezett sérülésekre is!!!

Készleten

Mit kell tudni a Schneiders Toolbag Basic iskolatáskákról?

 

Praktikus belső elrendezés

A schneiders Toolbag Basic modellek űrtartalma 20 liter, így elég helyet biztosítanak az iskolaszernek (1) akár harmadik, negyedik osztályban is! Belső elválasztók segítenek a gyerekeknek a tanszerek rendszerezésében. A több fakkra osztott beltér, a különálló első zseb (3) és a táska stabil műanyag merevítése (13) a pakolást is megkönnyíti. A táska kinyitásakor a gyermek rögtön láthatja az órarendjét. (2)

(12) Erős műanyag talp

A táskának egy strapabíró műanyagtalp biztosít stabilitást, így az nem tud felborulni. Emellett segít megakadályozni a koszolódást is.

Ergonomikus hátkiképzés (5)
Gerincoszlop védő hátrész, amely kényelmes és egészséges viselést biztosít. A letámasztók úgy lettek kialakítva, hogy a levegő keringhessen közöttük. Emellett távol tartják a merev hátfalat a gyermek hátától és a táska súlyát eloszlatva, kipárnázva vezetik le.

Kényelmes és strapabíró vállpántok (6)
A kipárnázott és állítható hosszúságú vállpántok optimális súlyeloszlást biztosítanak, így nem nyomják a gyermek vállát. Továbbá a pántok (6) nagyon erősek, elbírják az iskolaszerek súlyát. A táska viselését a mellkaspánt (7) teszi még kényelmesebbé.

Fényvisszaverő elemek (9)
Az iskolatáska elülső oldala (8) és a vállpántok is fényvisszaverő elemekkel felszereltek, ezáltal biztonságot nyújtanak szürkület után.

(10) Szivacsozott fogantyú
A táska tetején erős, strapabíró fogantyú van. Segítségével a telepakolt táska is kényelmesen hordozható.

Oldalzseb az innivalós palacknak (4)
Az iskolatáska mindkét oldalán hálós oldalzseb található, amibe tágulékonyságának köszönhetően könnyedén belefér az innivalós palack. Ha a zsebeket üresen hagyjuk, azok szépen visszasimulnak a táska oldalfalához.
Tömeg 1100 g
Méretek 31 × 22 × 40 cm
Anyag

300D Polyester

Szín (gyártói)

(070) Blue – kék

Űrtartalom

22 L