Soccer Champ BASIC 4 részes iskolatáska szett

Schneiders Soccer Champ BASIC 4 részes iskolatáska szett

A 4 részes szett tartalma:

  1. iskolatáska
  2. kihajtós tolltartó
  3. tornazsák
  4. hengertolltartó

Az iskolatáskára élettartam garanciát vállalunk, ami nem csak a gyártási hibákra vonatkozik, hanem a használat során keletkezett, javítható sérülésekre is!

Gerinckímélő Könnyített

 

52.990 Ft

29.990 Ft

Címkék:

#alsós #Fiús #focis

A termék nincsen készleten

31 × 39 × 17 cm

1050 g

22 L

Mit kell tudni a Schneiders Toolbag Basic iskolatáskákról?

Praktikus belső elrendezés

A schneiders Toolbag Basic modellek űrtartalma 20 liter, így elég helyet biztosítanak az iskolaszernek akár harmadik, negyedik osztályban is! Belső elválasztók segítenek a gyerekeknek a tanszerek rendszerezésében. A több fakkra osztott beltér, a különálló első zseb és a táska stabil műanyag merevítése a pakolást is megkönnyíti. A táska kinyitásakor a gyermek rögtön láthatja az órarendjét.

Erős műanyag talp

A táskának egy strapabíró műanyagtalp biztosít stabilitást, így az nem tud felborulni. Emellett segít megakadályozni a koszolódást is.

Ergonomikus hátkiképzés

Gerincoszlop védő hátrész, amely kényelmes és egészséges viselést biztosít. A letámasztók úgy lettek kialakítva, hogy a levegő keringhessen közöttük. Emellett távol tartják a merev hátfalat a gyermek hátától és a táska súlyát eloszlatva, kipárnázva vezetik le.

Kényelmes és strapabíró vállpántok

A kipárnázott és állítható hosszúságú vállpántok optimális súlyeloszlást biztosítanak, így nem nyomják a gyermek vállát. Továbbá a pántok nagyon erősek, elbírják az iskolaszerek súlyát. A táska viselését a mellkaspánt teszi még kényelmesebbé.

Fényvisszaverő elemek

Az iskolatáska elülső oldala és a vállpántok is fényvisszaverő elemekkel felszereltek, ezáltal biztonságot nyújtanak szürkület után.

Oldalzsebek az innivalós palacknak

Az iskolatáska mindkét oldalán hálós oldalzseb található, amibe tágulékonyságának köszönhetően könnyedén belefér az innivalós palack. Ha a zsebeket üresen hagyjuk, azok szépen visszasimulnak a táska oldalfalához.

Cikkszám

78316-070