Captain Jack PLUS 4 részes iskolatáska szett

Schneiders Captain Jack PLUS 4 részes iskolatáska szett

A 4 részes szett tartalma:

  1. iskolatáska (dombornyomott mintával)
  2. kihajtós tolltartó
  3. tornazsák
  4. hengertolltartó

A Schneiders Toolbag Plus modellek a legmodernebb iskolatáskák közé tartoznak! Számos apró újítás mellett ez a típus LED fényekkel és szükség esetén könnyen cserélhető mágnescsattal van felszerelve!

Az iskolatáskára szinte örökös garanciát vállalunk, ami nem csak a gyártási hibákra vonatkozik, hanem a használat során keletkezett, javítható sérülésekre is!

Gerinckímélő Könnyített
 

73.990 Ft

34.990 Ft

300D Polyester, 420D Nylon Crinkled

30 × 39 × 19 cm

1100 g

20 L

Mit kell tudni a Schneiders Toolbag Plus iskolatáskákról?

 

Praktikus és látványos LED lámpák!

A táska két elülső oldalán hosszú LED fényekkel van felszerelve, amik segítik a láthatóságot. Háromféle különböző fényjátékukkal elbűvölik a gyerekeket!

 

Önzáró mágnescsat!

Az iskolatáska új generációs mágneszárral nyitható, ami nagyon egyszerűen kezelhető: Kinyitáskor egy mozdulattal ki kell pattintani, bezáráskor pedig semmi dolgunk, mivel a fedél lehajtásakor a mágnes automatikusan összezár!

 

Tökéletes tervezés

A táskák színei, mintái a gyermekek ízlésére lettek szabva, így szívesen hordják őket! A szett tartozékait természetesen ugyanilyen minta díszíti, így tökéletesen passzolnak egymáshoz. A legtöbb modellen ráadásul dombornyomásos minta van!

 

 

Praktikus belső tér:

  • A táska belseje két rugalmas elválasztóval két nagyobb és egy kis fakkra van osztva, így könnyű a pakolás és a rendszerezés!
  • 20 literes belterében kényelmesen elfér az A4-es mappa is.
  • Műanyag merevítésének köszönhetően nem gyűrődnek a könyvek és nem löttyen össze a táska.

 

Ergonomikus hátkiképzés

Gerincoszlop védő hátrész, amely kényelmes és egészséges viselést biztosít. A letámasztók úgy lettek kialakítva, hogy a levegő keringhessen közöttük. Emellett távol tartják a merev hátfalat a gyermek hátától és a táska súlyát eloszlatva, kipárnázva vezetik le.

 

Állítható magasságú hordozórendszer

Az iskolatáska az öt ponton állítható hordozórendszer segítségével igazítható tökéletesen a gyermek alkatára: A vállpántok magasságát és hosszát könnyedén, csúszók segítségével állíthatjuk be, a két pántot pedig állítható magasságú és hosszúságú keresztpánt köti össze.

Kényelmes és strapabíró vállpántok

A kipárnázott és helyesen beállított vállpántok optimális súlyeloszlást biztosítanak, így nem nyomják vagy vágják gyermekünk vállát. Továbbá a pántok nagyon erősek, elbírják az iskolaszerek súlyát.

 

Fényvisszaverő elemek

A táska elülső oldala és a vállpántok is fényvisszaverő sávokkal vannak felszerelve, így biztonságot nyújtanak szürkület után.

 

Erős, szivacsozott fogantyú

Az iskolatáska tetején egy szivacsozott, erős fogantyú van, aminek a segítségével kényelmesen hordozhatjuk. Emellett egy strapabíró akasztó található a hátlap tetején, amivel a táska például az iskolapad oldalára akasztható.

 

Italtartó oldalzseb

Mindkét oldalzsebe cipzárral nyitható. Kényelmesen elfér bennük a kulacs, a fél literes palack, sőt, a Schneiders uzsonnás doboz is!

 

Stabil talprész

Az iskolatáska alapját egy erős műanyag talprész biztosítja. Ennek köszönhetően az egész táska nagy stabilitást kap, így a gyermek számára könnyebb a pakolás is. Megakadályozza a felborulást, és a koszolódástól is véd!

 

Praktikus elülső zseb

A táska cipzáros első zsebe kifejezetten a Schneiders kihajtós tolltartó részére lett kialakítva, így az kényelmesen elfér benne. A tolltartó – a tornazsákkal és a hengertolltartóval együtt – a szett tartozéka.

 

Cikkszám

78250-075