Alsós iskolatáska / Schneiders

Karácsonyig minden alsós iskolatáska szetthez 20 € értékű gyermek uszodás táskát vagy 15 € értékű mappát vagy 11 € értékű gyermekpénztárcát adunk ajándékba.

Schneiders iskolatáska alsósoknak

Európa egyik vezető iskolatáska márkája, amely több, mint 100 éve készít a gyermekek és a szülők igényeinek megfelelő termékeket, hátizsákokat, iskolai hátizsákokat. A Schneiders iskolatáskák megfelelő méretük és strapabírásuk miatt nagyon kedveltek mind a gyerekek, mind a szülők körében, mivel általában elsőtől negyedik osztályig használják a gyermekek. Ergonómikus, kíméli a hátat, a gyerekek könnyen kezelik és szívesen hordják, a nagy választékból pedig garantáltan mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző táskát!

Schneiders iskolatáskáinkra hosszú évekig garanciát vállalunk. A vásárlónak nem kell mást tennie, mint az egyedülálló garanciajegyünket megőrizni. Üzletünkben bőrdíszműves szakemberek dolgoznak, akik a nálunk vásárolt termékek hibáit a lehető leggyorsabban kijavítják.

Csak a nálunk vásárolt, garanciapapírral rendelkező iskolatáskákra vonatkozik a szinte örökös garancia és a javítás idejére igényelhető csere iskolatáska lehetősége.

Showing 1–20 of 68 results

1 2 3 4