Felsős iskolatáska / Walker

Felsős iskolatáskák / Walker

A Schneiders – Walker Európa egyik vezető iskolatáska márkája, amely több, mint 100 éve készít a gyermekek és a szülők igényeinek megfelelő iskolai hátizsákot és magas minőségű iskolatáskát. A “Walker” iskolai hátizsák és iskolatáska nagy mérete és strapabírása miatt általában felső osztálytól kedvelt a gyerekek körében. Ergonómikus, kíméli a hátat, a gyerekek szívesen hordják, a nagy választékból pedig garantáltan mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző akciós iskolatáskát.

Ha Walker iskolai hátizsákot választ, biztos lehet benne, hogy azt a minőséget és egyedi megjelenést kapja, amit gyermeke megérdemel. Ennek a korsztálynak már nem csak a könyveknek szükséges méret és strapabíróság a fontos, hanem legalább ilyen fontos, ha nem fontosabb az iskolatáska megjelenése, egyedisége, design külseje. Éppen ezért törekszünk arra, hogy mind a lányoknak, mind a fiuknak megfelelő mennyiségű választási lehetőséget kínáljunk a legjobb iskolai hátizsák kiválasztására. Ha kisebb testvér is van a családban, mindenképpen keresse fel alsós iskolatáskákat bemutató oldalunkat webáruházunkban!

Rengeteg akciós iskolatáska közül választhat webáruházunkban egész évben!

Csak a nálunk vásárolt, garanciapapírral rendelkező táskákra vonatkozik a szinte örökös garancia és a javítás idejére igényelhető cseretáska lehetősége. A garancia részleteit keresd a Garancia menüpont alatt!

Egyes termékeinkre hosszú évekig garanciát vállalunk. A vásárlónak nem kell mást tennie, mint az egyedülálló garanciajegyünket megőrizni. Üzletünkben bőrdíszműves szakemberek dolgoznak, akik a nálunk vásárolt termékek hibáit a lehető leggyorsabban kijavítják.

Vásárláskor szakembereink tájékoztatják Önt a bőröndök, az iskolatáskák, az iskolai hátizsák,  a táskák és bőrdíszműáru anyagainak tulajdonságairól. NEM ÁRULUNK ZSÁKBAMACSKÁT! Hozzánk bármikor visszajöhet, szívesen várjuk!

Arndt Táska – a minőségi iskolatáska – most iskolatáska akció

Showing 1–20 of 77 results

1 2 3 4