Vásárlói vélemények

Ezt írták rólunk régebben: https://www.arndttaska.hu/velemenyek

Írjon Ön is!

14 Comments

 1. Kovács Levente szerint:

  Nagyon jó kiszolgálás, kedves eladó, jó minőségű termékek és “örök garancia”. Csak ajánlani tudom ezt a boltot.

 2. Bulsz Menyhért szerint:

  A legjobb, és nem csak táskabolt, mivel pénztárcát és övet is kitűnő minőségben és kedvező árban tudtam vásárolni náluk. A magas fokú termékismeret jellemzi a beszerzett és rendelkezésre álló kínálatot, a bolt munkatársai gyors és segítő eligazodást nyújtanak a hatalmas és minőségi árukészletből a keresett termék vonatkozásában. Ajánlatukkor a meghibásodás esetleges tényezőire is felhívják a figyelmet, azok minden módjára kiterjedően, és felajánlva rögtön a javítás lehetőségét, amit szükség esetén szintén ők végeznek el rövid határidővel. Az iskolatáskák mellett bámulatos utazótáska készlettel is rendelkeznek, a legkülönfélébb méretekben. Szinte lehetetlen vásárlás nélkül távozni tőlük, látván a széles választékot, és a megfizethető árhoz tartozó garanciális szolgáltatást. Tartós, tetszetős és divatos bőráruk, valamint táska vásárlása céljából egyértelműen őket tudom javasolni a teljes megelégedettség szempontjából.

 3. József szerint:

  Köszönet a csúcs-szezonban is villámgyors garanciális javításért! És mindezt egy 5 éves táskára. Azt hiszem, páratlan hely!

 4. Anna szerint:

  Összesen három iskolatáskát vásároltunk a Bartók Béla úton a 11. kerületben. Az eladók kedvesek és segítőkészek voltak. Minden táskáról teljeskörű felvilágosítást adtak. Két, több évig használt iskolatáskát egy hét alatt megjavítottak, annak ellenére, hogy az egyik táskának a garancialevelét csak később találtam meg. Köszönjük!

 5. Anna szerint:

  Összesen három iskolatáskát vásároltunk a Bartók Béla úton a 11. kerületben. Az eladók kedvesek és segítőkészek voltak. Minden táskáról teljeskörű felvilágosítást adtak. Két, több évig használt iskolatáskát egy hét alatt megjavítottak, annak ellenére, hogy az egyik táskának a garancialevelét csak később találtam meg. Köszönjük!

 6. Ágnes szerint:

  Két fiamnak vásároltam iskolatáskát és tolltartót. Nagyon kedves a tulajdonos, remekül elbeszélgettünk. Jövőre a lányomnak kell új táska. Egyértelmű, hogy csak ide megyünk. Köszönjük!

 7. Zoli szerint:

  Udvarias, hozzáértő, gyors kiszolgálás, nagy, valamint kiváló minőségű termékválaszték és garanciális javítás esetén rövid határidő jellemzi a boltot.
  A mindennapos használatban lévő, 7 éve vásárolt táskám cipzárjait másodszor javították teljesen ingyen.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 8. Zoli szerint:

  Udvarias, hozzáértő, gyors kiszolgálás, nagy valamint kiváló minőségű termékválaszték és garanciális javítás esetén rövid határidő jellemzi a boltot.
  A mindennapos használatban lévő, 7 éve vásárolt táskám cipzárjait másodszor javították teljesen ingyen.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 9. Pátri Sámuel szerint:

  Köszönöm szépen a villámgyors garanciális javítást a táskámon. Nagyon jó bolt és kedvesek az eladók, mindenkinek csak ajánlani tudom

 10. Máthé Krisztina szerint:

  Három éve vásároltunk itt táskát mindkét gyermekemnek. Azóta is használjuk! A gyerekek büszkék rá, az osztálytársak még most is megcsodálják. 3 után adódott némi javítandó, a cég garanciálisan vállalja! Nagyon köszönjük!

 11. Tamás szerint:

  Szombaton vásároltam egy táskát a pécsi üzletükben. Udvariasak, segìtőkészek. 4 éve ugyanitt vásárolt táskám még bírja a strapát. Előny: a náluk vásárolt terméket javítják!

 12. Ádám szerint:

  Három táskát, és még több övet vettünk itt az elmúlt években. Mindegyik kitűnően bírta a gyűrődést, és bőven túlteljesítette az elvárt élettartamát. A mindig kedves és segítőkész kiszolgálás ami miatt visszatérünk, és hogy ha sérül a táska, egyből javítják!

 13. Fenyvesi Jánosné szerint:

  Köszönet a kedves kiszolgálásért. Most harmadszor vásárolok itt iskolatáskát. Lehet , hogy másutt kevesebbet kellett volna fizetni, de ezt a minőséget nembiztos, hogy megkaptam volna. 4-5 évig simán bírja a strapát.
  Utána meg úgyis felsős táska kell. Szükséges volt a javítás, garanciába megjavították. Felajánlottak pót táskát, melyet nem vettünk igénybe. Szívesen ajánlom mindenkinek, sőt még Tüke kártyára is van 10% kedvezmény amit ugyan én már csak otthon vettem észre, hogy ezt is igénybe vehettem volna.

 14. Tóth Péter szerint:

  Rendkívül kedves kiszolgálásban volt részem. A Főnök Úr és mindenki sürgött-forgott, mindenkit igyekeztek mihamarabb kiszolgálni. Miután kb. 3 (!) percet kellett várnom, még egy kupica pálinkával is megkínált a Főnök Úr! Mindez egy vásárlókkal teli üzletben! A vásárolt termékekről teljes körű felvilágosítást kaptam. Páratlan hely! Köszönöm, és sok vásárlót kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük