Vásárlói vélemények

Ezt írták rólunk, írjon Ön is!

22 Comments

 1. Kovács Levente szerint:

  Nagyon jó kiszolgálás, kedves eladó, jó minőségű termékek és “örök garancia”. Csak ajánlani tudom ezt a boltot.

 2. Bulsz Menyhért szerint:

  A legjobb, és nem csak táskabolt, mivel pénztárcát és övet is kitűnő minőségben és kedvező árban tudtam vásárolni náluk. A magas fokú termékismeret jellemzi a beszerzett és rendelkezésre álló kínálatot, a bolt munkatársai gyors és segítő eligazodást nyújtanak a hatalmas és minőségi árukészletből a keresett termék vonatkozásában. Ajánlatukkor a meghibásodás esetleges tényezőire is felhívják a figyelmet, azok minden módjára kiterjedően, és felajánlva rögtön a javítás lehetőségét, amit szükség esetén szintén ők végeznek el rövid határidővel. Az iskolatáskák mellett bámulatos utazótáska készlettel is rendelkeznek, a legkülönfélébb méretekben. Szinte lehetetlen vásárlás nélkül távozni tőlük, látván a széles választékot, és a megfizethető árhoz tartozó garanciális szolgáltatást. Tartós, tetszetős és divatos bőráruk, valamint táska vásárlása céljából egyértelműen őket tudom javasolni a teljes megelégedettség szempontjából.

  • Szabóné Harangi Piroska szerint:

   Nagyon kedves, segítőkész kiszolgálás. 5 éve vásároltam először a budapesti üzletben. Azóta csak innen szerezzük be fiaink iskolatáskáit, tolltartóit, túrazsákjait. Egyedülálló szolgáltatása az üzletnek, hogy ÖRÖKÖS GARANCIÁT ad az iskolatáskákra, és számos más termékükre. Mindent megjavítanak. Most ebben a pandémiában online rendeltem meg a középiskolás fiam táskáját, és a kisiskolás gyermekem tolltartóját. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert nem csak egy terméket vesz, hanem a hozzá kapcsolódó garanciával (örökös garancia esetén) javítási szolgáltatást is.

 3. József szerint:

  Köszönet a csúcs-szezonban is villámgyors garanciális javításért! És mindezt egy 5 éves táskára. Azt hiszem, páratlan hely!

 4. Anna szerint:

  Összesen három iskolatáskát vásároltunk a Bartók Béla úton a 11. kerületben. Az eladók kedvesek és segítőkészek voltak. Minden táskáról teljeskörű felvilágosítást adtak. Két, több évig használt iskolatáskát egy hét alatt megjavítottak, annak ellenére, hogy az egyik táskának a garancialevelét csak később találtam meg. Köszönjük!

 5. Anna szerint:

  Összesen három iskolatáskát vásároltunk a Bartók Béla úton a 11. kerületben. Az eladók kedvesek és segítőkészek voltak. Minden táskáról teljeskörű felvilágosítást adtak. Két, több évig használt iskolatáskát egy hét alatt megjavítottak, annak ellenére, hogy az egyik táskának a garancialevelét csak később találtam meg. Köszönjük!

 6. Ágnes szerint:

  Két fiamnak vásároltam iskolatáskát és tolltartót. Nagyon kedves a tulajdonos, remekül elbeszélgettünk. Jövőre a lányomnak kell új táska. Egyértelmű, hogy csak ide megyünk. Köszönjük!

 7. Zoli szerint:

  Udvarias, hozzáértő, gyors kiszolgálás, nagy, valamint kiváló minőségű termékválaszték és garanciális javítás esetén rövid határidő jellemzi a boltot.
  A mindennapos használatban lévő, 7 éve vásárolt táskám cipzárjait másodszor javították teljesen ingyen.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 8. Zoli szerint:

  Udvarias, hozzáértő, gyors kiszolgálás, nagy valamint kiváló minőségű termékválaszték és garanciális javítás esetén rövid határidő jellemzi a boltot.
  A mindennapos használatban lévő, 7 éve vásárolt táskám cipzárjait másodszor javították teljesen ingyen.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 9. Pátri Sámuel szerint:

  Köszönöm szépen a villámgyors garanciális javítást a táskámon. Nagyon jó bolt és kedvesek az eladók, mindenkinek csak ajánlani tudom

 10. Máthé Krisztina szerint:

  Három éve vásároltunk itt táskát mindkét gyermekemnek. Azóta is használjuk! A gyerekek büszkék rá, az osztálytársak még most is megcsodálják. 3 után adódott némi javítandó, a cég garanciálisan vállalja! Nagyon köszönjük!

 11. Tamás szerint:

  Szombaton vásároltam egy táskát a pécsi üzletükben. Udvariasak, segìtőkészek. 4 éve ugyanitt vásárolt táskám még bírja a strapát. Előny: a náluk vásárolt terméket javítják!

 12. Ádám szerint:

  Három táskát, és még több övet vettünk itt az elmúlt években. Mindegyik kitűnően bírta a gyűrődést, és bőven túlteljesítette az elvárt élettartamát. A mindig kedves és segítőkész kiszolgálás ami miatt visszatérünk, és hogy ha sérül a táska, egyből javítják!

 13. Fenyvesi Jánosné szerint:

  Köszönet a kedves kiszolgálásért. Most harmadszor vásárolok itt iskolatáskát. Lehet , hogy másutt kevesebbet kellett volna fizetni, de ezt a minőséget nembiztos, hogy megkaptam volna. 4-5 évig simán bírja a strapát.
  Utána meg úgyis felsős táska kell. Szükséges volt a javítás, garanciába megjavították. Felajánlottak pót táskát, melyet nem vettünk igénybe. Szívesen ajánlom mindenkinek, sőt még Tüke kártyára is van 10% kedvezmény amit ugyan én már csak otthon vettem észre, hogy ezt is igénybe vehettem volna.

 14. Tóth Péter szerint:

  Rendkívül kedves kiszolgálásban volt részem. A Főnök Úr és mindenki sürgött-forgott, mindenkit igyekeztek mihamarabb kiszolgálni. Miután kb. 3 (!) percet kellett várnom, még egy kupica pálinkával is megkínált a Főnök Úr! Mindez egy vásárlókkal teli üzletben! A vásárolt termékekről teljes körű felvilágosítást kaptam. Páratlan hely! Köszönöm, és sok vásárlót kívánok!

 15. Farkas Ágnes szerint:

  2013-ban vásároltunk, az első iskolatáskát kisfiamnak. A Schneiders márkájú táskához volt tornazsák, tolltartó, pénztárca és uszonnás doboz is. Drága volt, de bíztunk benne, mert örök garanciát ígértek, és találtunk nagyon pozitív vásárlói véleményeket. Nagyon szerette a kisfiam a táskát, így a következő évben vettünk egyet a kislányunknak is. Teltek az évek, kisfiam táskáján eltört a középső csatt. Visszavittem a táskát a boltba és azonnal javították. Két éve leszsakadt a füle, azt másnapra javították meg. Most 7. osztályos gimnazista és azt mondta nem kér másik táskát, mert ezt szereti. Kislányom táskája egyszer sem sérült meg, ami érthető, hiszen nem használja focilabdának. Most már ő is 6-os, kinőtte az egyszarvút. Így hát megyünk és veszünk egy új táskát a Bartók Béla úti Arndt táskaboltban.

 16. Dukits Dalma szerint:

  Mindenkinek ajánlom a boltot, aki szeretne valóban jó minőségű iskolatáskát venni. Gyermekeim táskái elnyűhetetlenek. Csak azért veszek újat kb. 3-4 évente, mert unalmas már ugyanolyan táskával járni ennyi ideig. Minőségi problémája a nyolc éve vásárolt táskánknak sincs. Ez a mai világban már nagyon ritka. Minden terméket rövid időre terveznek, hogy gyorsan le kelljen cserélni. Ez az Arndt táskákra nem igaz! Örülök, hogy felfedeztem ezt a boltot kb. 10 éve, azóta, három gyermekemmel együtt hűséges vásárló vagyok. Ehhez az eladók kedves személyisége, segítőkészsége és szakértelme is kell, amit szintén díjazunk! (Pécs: Forrás üzletház)

 17. Hetesiné Rátkay Karina szerint:

  17 éve használom ezeket a táskákat, és semmi bajuk nincs! Még mindíg jók!

 18. Balázs szerint:

  Az üzleteikben forgalmazott táskák minőségi termékek, amit tényleg ingyen javítanak. Hihetetlennek tűnhet, de én egy 2004-ben náluk vásárolt JanSport hátizsákot vittem vissza hozzájuk, mert a 17 év alatt tönkrement a cipzár rajta. A garanciajegy felmutatása után szó nélkül ingyen javították! Ez a modern vásárlói társadalomban igencsak ritka eset, de jó tudni, hogy vannak még olyan boltok, ahol ami még az észszerűség határai között megjavítható, azt megjavítják és nem kidobják! Köszönöm Arndt Táska! :)

 19. Róbert szerint:

  Kiváló minőségű táskák óriási választékban. A kiszolgálás valóban szakértő és kedves. A tegnapi nap óta már csak olyan táskám vannak, amiket tőlük vásároltam. A Roncato bőrönd verhetetlen és elnyűhetetlen, az Eastpak övtáskákból hatalmas a választék és tartósak. Remélem a tegnap vásárol Walker hátizsák is nagyon sokáig fogja bírni.

 20. Judit szerint:

  Iskolatáskát, hátizsákot és bőröndöt is vásároltunk már itt. Kiváló minőségű termékek, udvarias és szakértő kiszolgálás. Évek elteltével is garanciálisan javítják, ha szükséges. Mindenkinek ajánlom, mi már egyből ide jövünk, ha táskára van szükségünk.

 21. Csaba szerint:

  Kisméretű utazóbőröndöt vásároltam repülőgépen való utazáshoz. Önhibámon kívül, a reptéren sikerült megrongálni a bőröndöt úgy, hogy a zippzár fogantyú részét gyakorlatilag kettétépték. A bolt szó nélkül, garanciálisan kicserélte a sérült alkatrészt. Ritka az ilyen korrekt hozzáállás. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a boltot! További jó egészséget kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.