Az Eastpak története

Az Eastpak már több mint 50 éve megbízható, közkedvelt és formabontó márka. Védjegy, amely a táskákat forradalmasította. Az évek telnek, de a táskák minősége nem romlik. Ugyanolyan tartós, erős, mint a kezdetekben. 
A márka eleinte a katonaságot szolgálta ki kabátokkal, táskákkal. Majd nyitottak a hétköznapi ügyfelek, az egyetemisták felé is, és megalkották a párnázott hátizsákokat. Az Eastpak név ekkor alakult ki. 
Az 1980-as évektől kezdték el először használni a merész színeket és formákat. Ekkor már minden korosztályt és társadalmi réteget igyekeztek kiszolgálni.  Az ötlet bevált. A 90-es évek elejére az Egyesült Államok keleti partjainál már piacvezető szerepet töltött be az Eastpak.
Ehhez persze nem lett volna elég csak a vadító színvilág, és megújult formák bevezetése. Sikerük annak is köszönhető, hogy mindvégig megmaradtak amellett a szigorú minőség-ellenőrzés mellett, ami biztosítja, hogy minden Eastpak táska állja a sarat minden környezetben.
Ma is nagy az érdeklődés a különböző termékek iránt. Kezdve a jól ismert és nyűhetetlen övtáskákkal, melyek kis méretük ellenére nagyon is praktikusak, és feldobják mind az elegánsabb, mind pedig a laza öltözékünket.   A válltáska kiváló választás a munkához vagy a mindennapokra. Minden elfér benne, amire egy hosszú nap során szükségünk lehet. Dossziék, uzsonna, telefontöltő, de akár egy laptop is kényelmesen bepakolható. 

Végül persze ne feledkezzünk meg a kényelmes hátizsákokról sem, amelyekből többféle méret létezik.  Kirándulások, fesztiválok vagy a mindennapok kedvelt alapdarabjai lehetnek. Párnázott vállpántjaik megkönnyítik az egész napos viselést, tartósságuknak köszönhetően pedig biztosan hosszú évekig fognak kiszolgálni akárhova is vezessen utad.