Ergolite Hearts 6 részes iskolatáska szett

Schneiders Ergolite Hearts 6 részes iskolatáska szett

Schneiders Ergolite modellek - A mindennapi iskolai élethez jól felszerelt iskolatáska szett 6 részből áll:

 1. Prémium minőségű, könnyített, gerincbarát iskolatáska
 2. Kihajtós tolltartó
 3. Hengertolltartó
 4. Tornazsák
 5. Led pálcák (2 db)
 6. tépőzáras matrica készlet (2 db)

Felelősségtudattal készült termék:

 • Újrahasznosított műanyag felhasználásával készült
 • Strapabíró és tartós anyag, cserélhető alkatrészek
 • A termék fair munkakörülmények között készült

Élettartam garanciával!

Gerinckímélő Könnyített

Újrahasznosított

 

 

79.990 Ft

Címkék:

31 × 23 × 40 cm

1100 g

21 L

Mit kell tudni a Schneiders Ergolite iskolatáskákról?

Nagyszerű és ergonomikus komplett csomag minden iskolásnak!

Az egyik legfontosabb szempont az iskolatáska kiválasztásánál, különösen alsós gyermekeknek, a súlya és a szerkezete. Ha egy hátizsák túl nehéz, vagy nem rendelkezik a gerincoszlop és a testtartás védelméhez szükséges gerincbarát kialakítással, az egészségügyi problémákhoz vezethet.

Ezért használ a Schneiders márka iskolatáskáihoz egy különösen könnyű és egyben minőségi anyagot, állítható melkas- és derékpántokat, magassághoz igazítható hordozórendszert, valamint párnázott hátlapot.

Az Ergolite iskolatáskák össztömege mindössze kb. 1 kilogramm, űrtartalma 21 liter - ezzel tökéletesen alkalmas elsőtől legalább negyedikig.

A LED-es világítórudak további védelmet nyújtanak az utcai közlekedés során. A lámpa erős fényerejű, minden iskolatáskában feltűnő - menő és hasznos!

Emellett a kiváló minőségű és vízlepergető anyag hatékonyan védi az összes füzetet és az iskolatáska tartalmát az esőtől.

Az iskolatáska:

 • Tip Lock® légiesen könnyed mágneses zár
 • Stabil, törhetetlen talp
 • Tágas fő rekesz rugalmas belső elosztással
 • Elülső zseb az uzsonnás doboznak vagy tolltartónak
 • Oldalsó zsebek az ivópalacknak ​​(lefolyónyílással)
 • ORAFOL® fényvisszaverő csíkok minden oldalról
 • Ergonomikus, állítható magasságú hordozórendszer
 • Állítható mellkaspánt
 • Levehető derékszíj
 • Állítható vállpántok
 • Átlátszó tokok a LED rendszernek
 • Hordozó fogantyú
 • Akasztó hurok

 

 

A bécsi Karl Landsteiner Ortopédiai Intézet gerincbarát bizonyítványa

Dr. Nadja Jiresch, a bécsi Medizinzentrum Alser Straße orvosi központ gerincsebészeti szakorvosával való együttműködésünk révén az iskolatáskák ergonomikus, állítható magasságú hordozórendszerét minden előírt kritérium szerint ellenőrizték. A teszteljárások széles skálájával a hordozórendszer működését és anyagtulajdonságait tesztelték, és az megfelelt a hátergonómia minden szempontjának.

A legfontosabb szempont az egyéni hátmagasság-állítás volt, hogy az iskolatáska a gyermek megfelelő magasságához, testtartásához és súlyához állítható legyen.

Továbbá a Toolbag Plus és a Tollbag Smart eredményei azt mutatták, hogy ezek a modellek stabilitásuknak köszönhetően optimális súlyelosztást biztosítanak.

A környezetvédelem a mi felelősségünk is!

A gyártásban résztvevők védelme és a környezet védelme érdekében nagy jelentőséget tulajdonítunk a folyamatos minőségellenőrzésnek és a feldolgozási kritériumok szigorú betartásának.

Betartjuk az EU - Reach szabványokat, és tartózkodunk a PFC, PVC és még sok más anyag használatától.

A bélésanyag például már 100%-ban újrahasznosított PET palackokból készül.

A tornazsák:
Minden testnevelés órán kötelező darab! Tornatáskánk hátizsákként is hordható, könnyen kezelhető a gyerekek számára. A táska fő rekesszel és elülső zsebbel rendelkezik.

A kihajtós tolltartó:
A kihajtós tolltartóban a 28 ceruzalefűző hely mellett van még hely radírnak, vonalzónak, két kiemelőnek és két órarendnek. A tolltartó cipzárral záródik és gyermekek számára is könnyen használható.

A hengertolltartó:
Ezen kívül van egy hengertolltartó, amibe sokféle tollat, ollót, ragasztót és minden mást bedobálhat a gyermek, amire a mindennapi iskolai életben szüksége lehet. Ez is könnyen kezelhető.

A tépőzárak:
Az iskolatáska fedelén lévő tépőzár lehetővé teszi a táska mintájának testre szabását, a minták cserélgetését vagy akár gyűjtését.

 

A motiváció még soha nem volt ilyen egyszerű – a sokféle kiegészítő és az izgalmas dizájn minden gyermeket inspirál az iskolai életre.

 

Cikkszám

78383-051