Magic Dream PLUS 4 részes iskolatáska szett

Schneiders Magic Dream PLUS 4 részes iskolatáska szett

A 4 részes szett tartalma:

  1. iskolatáska (hímzett mintával!)
  2. kihajtós tolltartó
  3. tornazsák
  4. hengertolltartó

A Schneiders Toolbag Plus modellek a legmodernebb iskolatáskák közé tartoznak! Számos apró újítás mellett ez a típus LED fényekkel és szükség esetén könnyen cserélhető mágnescsattal van felszerelve!

Az iskolatáskára élettartam garanciát vállalunk, ami nem csak a gyártási hibákra vonatkozik, hanem a használat során keletkezett, javítható sérülésekre is!

Gerinckímélő Könnyített 

81.990 Ft

55.990 Ft

Címkék:

300D Polyester

31 × 23 × 40 cm

1100 g

22 L

Mit kell tudni a Schneiders Toolbag Plus iskolatáskákról?

(Az illusztrációkon a Lazy Lewis mintájú iskolatáska látható, aminek a kialakítása megegyeztik jelen termékével.)

 

(1) Praktikus belső tér:

  • A táska belseje két rugalmas elválasztóval két nagyobb és egy kis fakkra van osztva, így könnyű a pakolás és a rendszerezés!
  • 20 literes belterében kényelmesen elfér az A4-es mappa is.
  • Műanyag merevítésének köszönhetően nem gyűrődnek a könyvek és nem esik össze a táska.

(2) Órarendtartó

(3) Első zseb - a táskához tartozó tolltartóhoz méretezve!

(12) Praktikus és látványos LED lámpák!

A táska két elülső oldalán hosszú LED fényekkel van felszerelve, amik segítik a láthatóságot. Háromféle különböző fényjátékukkal elbűvölik a gyerekeket!

(4) Bővíthető, cipzáros oldalzseb

Összecsukva a táska oldalához sikul, kibővítve a 750 ml-es palack számára is elég nagy!

(5) (13) Fényvisszaverő elemek

A táska elülső oldala és a vállpántok is fényvisszaverő sávokkal vannak felszerelve, így biztonságot nyújtanak szürkület után.

(12) Önzáró mágnescsat!

Az iskolatáska új generációs mágneszárral nyitható, ami nagyon egyszerűen kezelhető: Kinyitáskor egy mozdulattal ki kell pattintani, bezáráskor pedig semmi dolgunk, mivel a fedél lehajtásakor a mágnes automatikusan összezár!

(14) Erős, kényelmes kézi fül

Az iskolatáska tetején egy szivacsozott, erős fogantyú van, aminek a segítségével kényelmesen hordozhatjuk. Emellett egy strapabíró akasztó található a hátlap tetején (15), amivel a táska például az iskolapad oldalára akasztható.

(6) Ergonomikus hátkiképzés

Gerincoszlop védő hátrész, amely kényelmes és egészséges viselést biztosít. A letámasztók úgy lettek kialakítva, hogy a levegő keringhessen közöttük. Emellett távol tartják a merev hátfalat a gyermek hátától és a táska súlyát eloszlatva, kipárnázva vezetik le.

(7) Állítható magasságú hordozórendszer

Az iskolatáska a vállpántok magasságának állításával tökéletesen a gyermek hátához, magasságához igazítható.

(8) Kényelmes és strapabíró vállpántok

A vállpántok hosszát is könnyedén, csúszók segítségével állíthatjuk be, a két pántot pedig állítható magasságú és hosszúságú keresztpánt (9) köti össze. A kipárnázott és helyesen beállított vállpántok optimális súlyeloszlást biztosítanak, így nem nyomják vagy vágják gyermekünk vállát. Továbbá a pántok nagyon erősek, elbírják az iskolaszerek súlyát.

(6) (11) A hátlap szivacsába rejthető derékpánt

A súly jobb eloszlatása és a gerinc tehermentesítése érdekében az iskolatáska állítható derékpántokkal van felszerelve, amelyek igény szerint az alsó hátpárna mögé elrejthetők.

 

(16) Stabil talprész

Az iskolatáska alapját egy erős műanyag talprész biztosítja. Ennek köszönhetően az egész táska nagy stabilitást kap, így a gyermek számára könnyebb a pakolás is. Megakadályozza a felborulást, és a koszolódástól is véd!

Tökéletes tervezés

A táskák színei, mintái a gyermekek ízlésére lettek szabva, így szívesen hordják őket! A szett tartozékait természetesen ugyanilyen minta díszíti, így tökéletesen passzolnak egymáshoz. A legtöbb modellen ráadásul hímzett vagy dombornyomásos minta van!

A képek a hátizsák kihasználhatóságát illusztrálják, a benne lévő tárgyak (írószerek, kulacs, stb) nem tartozékok. 

Cikkszám

78324-074