bővíthető kétkerekű barna szövet közepes bőrönd

Leonardo da Vinci bővíthető kétkerekű barna szövet közepes bőrönd

Leonardo da vinci  közepes 2 kerekes bőrönd kiváló minőségű szövet anyagból készül, ami garantálja a nagyfokú ellenálló képességet és a kimagasló időtállóságot. Ezen paraméterek egyértelműen az élmezőnybe emelik a modellt, de a pozitívumok még kiegészülnek a gyors és kényelmes használattal, a dekoratív kinézettel és a praktikus belső elrendezéssel is.

Ezen paraméterek egyértelműen az élmezőnybe emelik a modellt, de a pozitívumok még kiegészülnek a gyors és kényelmes használattal, a dekoratív kinézettel és a praktikus belső elrendezéssel is. 

Nagyon strapabíró, belül fémvázas, így sokkal erősebb, mint a hagyományos műanyagbőröndök.

 Ezt a méretet csak személyes átvétellel vásárolhatják meg üzleteinkben, szállítani sajnos nem áll módunkban!

 

INGYENES és SZAKSZERŰ tanácsadás a bőrönd használatához, kár esetén a további tennivalókról személyesen üzleteinkben!

Weboldalunkon készletünk töredéke található, üzleteinkben kemény és puha bőröndök hatalmas valasztéka található!

32.990 Ft

Címkék:

#bőrönd

szövet

59x40x26/31 cm

3,5 kg

61-73L

A speciális kerékrendszernek köszönhetően a kerekek rendkívül alacsony zajszinten gurulnak a talajon, mely jellemzők hozzájárulnak a gördülékeny, problémamentes mozgatáshoz. A bőrönd hagyományos módon teleszkópos fogantyúval is fel van szerelve, ami azt jelenti, hogy mindenki az egyéni igényei mentén tudja beállítani a fogási magasságot. Ami a Leonardo da vinci  nagy bőrönd kinézetét illeti, az elegancia és sportosság kéz a kézben jár, és tökéletes kombinációt alkotnak.

Kerekek száma

2