bővíthető kétkerekű kék szövet nagy bőrönd

Leonardo da Vinci bővíthető kétkerekű kék szövet nagy bőrönd

A  Leonardo da vinci  nagy 2 kerekes bőrönd kiváló minőségű szövetanyagból készül, ami garantálja a nagyfokú ellenálló képességet és a kimagasló időtállóságot. Ezen paraméterek egyértelműen az élmezőnybe emelik a modellt, de a pozitívumok még kiegészülnek a gyors és kényelmes használattal, a dekoratív kinézettel és a praktikus belső elrendezéssel is.

Ezen paraméterek egyértelműen az élmezőnybe emelik a modellt, de a pozitívumok még kiegészülnek a gyors és kényelmes használattal, a dekoratív kinézettel és a praktikus belső elrendezéssel is. 

Nagyon strapabíró, belül fémvázas, így sokkal erősebb, mint a hagyományos műanyagbőröndök.

 

Ezt a méretet csak személyes átvétellel vásárolhatják meg üzleteinkben, szállítani sajnos nem áll módunkban!

INGYENES és SZAKSZERŰ tanácsadás a bőrönd használatához, kár esetén a további tennivalókról személyesen üzleteinkben!

Weboldalunkon készletünk töredéke található, üzleteinkben kemény és puha bőröndök hatalmas valasztéka található!

38.990 Ft

Címkék:

#kék

szövet

69x45x30/35 cm

4,5 kg

93-109L

A speciális kerékrendszernek köszönhetően a kerekek rendkívül alacsony zajszinten gurulnak a talajon, mely jellemzők hozzájárulnak a gördülékeny, problémamentes mozgatáshoz. A bőrönd hagyományos módon teleszkópos fogantyúval is fel van szerelve, ami azt jelenti, hogy mindenki az egyéni igényei mentén tudja beállítani a fogási magasságot. Ami a Leonardo da vinci  nagy bőrönd kinézetét illeti, az elegancia és sportosság kéz a kézben jár, és tökéletes kombinációt alkotnak.

Kerekek száma

2