bordó mini kétkerekű kabinbőrönd WIZZAIR méret, ingyenesen felvihető 95 cm-es húzóval

ORMI bordó mini kétkerekű kabinbőrönd WIZZAIR méret, ingyenesen felvihető 95 cm-es húzóval

A kis méretű kabinbőrönd nagyszerű lehetőség az utazáshoz, kényelmes és praktikus tulajdonságokkal:

Megfelel a legtöbb légitársaság kabinbőrönd-rendeleteinek, így könnyedén szállítható a repülőgépen, hosszabb húzókarral: 95 cm


Puha bőrönd: A puha bőrönd általában könnyű és könnyen tömöríthető, hogy könnyedén elférjen a repülőgép fedélzetén vagy a szűkebb helyeken.

 

Külső cipzáras zsebek: Két külső zseb található rajta, amelyekbe az iratokat, útlevelet vagy más gyakran használt tárgyakat helyezheted el, így mindig gyorsan hozzáférhetsz hozzájuk.

 

Névjegycímke tartó: A bőröndön névjegycímke tartóval van felszerelve, ami segít az azonosításban és a tulajdonos nevének feltüntetésében.

 

Nagyobb pakolótér: A bőrönd belsejében egy nagyobb pakolótér található, amely lefogatópánttal van ellátva. Ez segít rendszerezni a ruhákat és megakadályozza a gyűrődést.

 

Cipzáras belső rekesz: A másik oldalon egy cipzáras belső rekesz található, amely ideális fehérnemű vagy más kisebb tárgyak tárolására, különválasztva az egyéb ruháktól.

Ez a kis méretű kabinbőrönd praktikus és ideális lehet a rövidebb utazásokhoz, kínálva helyet dokumentumoknak és személyes tárgyaknak, valamint segítve a ruhák rendszerezését és védelmét.

15.500 Ft

Címkék:

szövet

40x30x20 cm

Választható színek:

bordó; fekete; szürke; világosbarna 

Kerekek száma

2