PURE ECO Concept bőraljú hátizsák Midnight, farmerkék

Walker PURE ECO Concept bőraljú hátizsák Midnight, farmerkék

 

A táskára ÉLETHOSSZ GARANCIÁT vállalunk, amely nem csak a rejtett gyártási hibára vonatkozik!

 

Egyszerű, klasszikus, időtálló - egy forma, amely nem áll alább egyetlen trendnek sem, ezért abszolút gyűjtői tárggyá fejlődött. Csak válaszd ki kedvenc színedet, és máris van egy olyan hátizsák, amely stílusos és praktikus a mindennapokra!

A modern kialakításnak köszönhetően a Pure Eco valóban mindenki számára megfelelő.

Jellemzők:

·         Fő rekesz párnázott laptop rekesszel (max. laptop mérete: 15 hüvelyk), cipzáras zsebbel és 2 hálós zsebbel (egy nagyobb és egy kisebb cipzáras zseb)

·         Ergonomikusan kialakított vállpántok

·         Vízlepergető anyag

·         Fényvisszaverő elemek

·         Oldalsó zsebek az italosüvegeknek és egy további cipzáras zseb

 

 (A képeken látható kellékek a táska kihasználtságát illusztrálják, nem tartozékok.)

 

600D Polyester / 1200D Polyester

30 x 46 x 20 cm

630g

29L

A Walker „PURE” hátizsák kifejezetten iskolai használatra lett kifejlesztve, ennek ellenére nagyon sok felnőtt is ezt a modellt választja. Az anyaga, varrásai és vállpántjai strapabíróak, alkalmasak a mindennapos, 8-10 kg-os terhelésre is. Emellett 29 literes űrtartalmával kifejezetten nagy méretű, elfér benne a rengeteg tancucc. Praktikus elosztású, jól kihasználható táska.

Egyszerű, klasszikus, időtálló - egy forma, amely nem áll alább egyetlen trendnek sem, ezért abszolút gyűjtői tárggyá fejlődött.

A sok zsebnek és rendszerezőnek köszönhetően mindig kéznél vannak a dolgaid. Összesen 29 liter áll a rendelkezésedre – minden elfér benne! De ne aggódj: a Pure Eco mindössze 630 grammot nyom, és ezért minden, csak nem teher!

A könnyű súly az optimális súlyelosztással kombinálva biztosítja a testtartás és a hát védelmét.

Még ha kint is marad az esőben – Walker hátizsákod nem hagy cserben: a kiváló minőségű, vízlepergető anyagnak köszönhetően dolgaid szárazak maradnak!

Sajátosságok:

·         párnázott hát

·         ergonomikusan kialakított vállpántok

·         víz- és szennyeződéstaszító bevonat

 

További információ a gyártó honlapján: www.walker-bags.com 

 

A környezetvédelem mindennek a lényege! Új kollekciónk hátizsákjai is újrahasznosított belső béléssel rendelkeznek. Az anyag 100%-ban újrahasznosított PET palackokból készül.

 

Az iskolatáskára szinte örökös garanciát vállalunk, ami nem csak a gyártási hibákra vonatkozik, hanem a használat során keletkezett, javítható sérülésekre is!

Cikkszám

42154-273